Media

Median palvelut ennakkoon

Mediatiedotteet on lähetetty ennakkoon Suunnistusliiton ylläpitämän medialistan mukaan sähköpostitse. Mediatiedote ja akkreditointikutsut lähetetty samoin suunnistusliiton medialistan mukaan ja lähialueen medialle omat. Kilpailupaikalle saapuvia pyydettiin ilmoittautumaan 30.8.mennessä tiedottajan sähköpostiin,  anni.inkila(at)gmail.com.

Saapuminen

Opastus alkaa Vaalimaantien nro 387 ja Ylijärventien nro 14748 risteyksestä, navigointiosoite opastuksen alkuun on Ylijärventie 1 Lappeenranta. Järjestäjien opastusta tulee noudattaa. Media käyttää samaa pysäköintialuetta kuin kilpailijat. Median edustajia pyydetään ilmoittautumaan kilpailun infossa, jossa heille annetaan mediakortti, ruokalippu ja pysäköintilippu. Lippu tarkastetaan parkkipaikalta poistuttaessa.

 Mediatila

Teille on varattu isosta teltasta toimitila, samassa tilassa ovat myös kutsuvieraat. Työtila on maalin läheisyydessä. Tilaan tulee sähköpistokkeita, pöytiä ja tuoleja. Median kahvitarjoilu ja lounas kilpailukeskuksen ravintolassa.

Kuvaaminen ja haastattelut

Median edustajat voivat valokuvata kilpailijoita lähtöpaikalla, sunnuntaina kilpailukeskuksessa tapahtuvan kartanvaihdon yhteydessä, viimeisellä rastilla, loppuviitoituksella, maalissa ja palkintojenjaon yhteydessä. Tarvittaessa on myös mahdollista päästä kuvaamaan maastorastille.

Toimittajat voivat hoitaa kilpailijoiden haastattelun omatoimisesti. Ilmoittakaa etukäteen tiedottajalle, mikäli haluatte haastatella myös järjestäjien edustajia.

Palvelut verkossa

Kilpailun nettisivuilta osoitteesta https://smpitka2022.fi/löytyy kilpailuun liittyvät kaikki ohjeet ja tiedotteet. Kisapäivinä nettisivuilla on reaaliaikainen tulospalvelu, sekä pääsarjojen gps-seuranta. Nettisivulla julkaistujen uutisten materiaali on tiedotusvälineiden käytettävissä, samoin nettisivuille lisätty valokuvamateriaali, toimittajien omien juttujen pohjana.

Mahdollisia koronaohjeita on noudatettava

 Seuraa SM-pitkiä myös sosiaalisessa mediassa:  

 Facebook